Meldpunt Zorgwekkend Gedrag
GGD Fryslân
 Zonder verwijzing 
Locatie
Leeuwarden

GGD Fryslân

GGD Fryslân is de gezondheidsdienst van de Friese gemeenten. De GGD werkt aan het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van gezondheidsproblemen bij de Friese burger.

Bedrijfsprofiel

Meldpunt Zorgwekkend Gedrag

Uitgebreide omschrijving

Sommige mensen hebben hulp nodig, maar willen dit niet of weten niet hoe. Denk bijvoorbeeld aan mensen die erg verward overkomen en dus niet goed voor zichzelf kunnen zorgen. Dit kan leiden tot overlast of een situatie die steeds erger wordt.

Kom je een vervuild of verwaarloosd huis, gebouw of terrein tegen? Meld dit dan bij ons. Als buur, familielid, vriend, kennis of professional kun je ons bellen voor hulp en advies. GGD Fryslân adviseert of gaat op zoek naar passende ondersteuning.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Maak jij je zorgen om iemand in je omgeving? Bel dan het meldpunt zorgwekkend gedrag voor advies of om melding te doen. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat een situatie niet slechter wordt. Ons meldpunt kun je op werkdagen van 09.00-17.00 uur bereiken via 0800 1205. Na openingstijden word je op werkdagen tot 21.00 uur doorverbonden met MIND Korrelatie.

Merk jij dat je in de war bent? Of voel je je onrustig en wil je erover praten? Via 0800 1205 kunnen experts met je meedenken en jou zo helpen. Je kunt ook digitaal melding maken van zorgwekkend gedrag. De situatie is in dat geval niet direct dringend. Bel het alarmnummer 112 bij crisis of gevaar.

Laatst bijgewerkt: 18-08-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Soorten hulp Mentale gezondheid, Overlast en geweld, Persoonlijke verzorging, Verslaving en Zwangerschap, gezin en opvoeden
Vestigingen  GGD Fryslân Harlingertrekweg 58, 8913HR Leeuwarden
Leeftijd Jeugd (0 tot en met 4 jaar), Jeugd (13 tot en met 17 jaar), Jeugd (18 tot en met 26 jaar), Jeugd (5 tot en met 12 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Werkgebieden Appelscha, Donkerbroek, Elsloo, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Oldeberkoop, Oosterwolde, Ravenswoud en Waskemeer
Specialismes
Wachtlijst in weken 0
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie, Online hulp/voorlichting en Thuis/ambulant
Aangeboden op

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Leeuwarden 
 Hoofdvestiging
GGD Fryslân
Harlingertrekweg 58, 8913HR Leeuwarden
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: