Bekijk 83 diensten

 • Palliatieve zorg Appelscha

  Palliatieve zorg Appelscha

   Zonder verwijzing 

  Stichting Thuiszorg De Appelhof is gespecialiseerd in palliatief terminale zorg. Dit is de zorg wanneer genezing niet meer mogelijk is. In een warme omgeving krijgt u de beste zorg die helemaal aansluit op uw wensen. Ook begeleiden en ondersteunen wij uw naasten en familie.

  Palliatieve zorg kan zowel in De Appelhof als bij u thuis.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Stichting Thuiszorg de Appelhof
 • Ontspanningsmassage Haulerwijk

  Ontspanningsmassage Haulerwijk

   Zonder verwijzing 

  Uw lichaam staat geregeld onder grote druk. Voor uw mentale en fysieke gezondheid is het van groot belang dat u genoeg momenten van ontspanning heeft. Met een totale ontspanningsmassage geeft u uw lichaam rust en nieuwe energie. Zo kunt u er weer tegenaan! Een full body ontspanningsmassage biedt echter meer voordelen voor uw lichaam:

  • Een betere bloedcirculatie
  • Zuivert uw lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren
  • Sneller spierherstel
  • Herstelt spierkrampen en geeft uw verloren spierkracht terug
  • Maken verkrampte spieren weer los
  • Verbetering van de huid
  • Zorgt voor meer bewegelijkheid
  • Geeft u extra energie
  • Versterkt uw immuunsysteem
  • Verhoging van uw natuurlijke weerstand
  • Vermindering van stress
  • Tegengaan van depressies
  • Minder vermoeid gevoel

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Wegman massage
 • Littekenbehandeling

  Littekenbehandeling

   Zonder verwijzing 

  Een litteken kan jeuk of pijn veroorzaken. Dit houdt verband met een slechte doorbloeding, de ophoping van collageen of vochtophoping. In ernstige gevallen ontstaat er een bewegingsbeperking. Heeft u last van een van deze klachten, of treedt er verkleuring of verharding op, dan kan Huidtherapie Keuning u helpen. Wij bieden medische camouflage, chemische peelingen, littekenmassage, lymfetape, microneedling en fractionele laserbehandeling.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Huidtherapie Keuning
 • Dermaplaning Donkerbroek

  Dermaplaning Donkerbroek

   Zonder verwijzing 

  Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een speciaal voor Dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. Zeer aangename behandeling en ontspannend tegelijk, niet pijnlijk of eng.

  Wat doet Dermaplaning ?

  • Verwijderd dode huidcellen;
  • Verwijderd donsharen (vellus haren);
  • Verfijnd fijne lijntjes;
  • Verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken( haalt niet weg);
  • Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine;
  • Bevorderd het verwijderen van onzuiverheden en
  • Geeft de huid weer een natuurlijke glans. Bovendien de opnamen van werkstoffen tot wel 60%.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Kitty's Plaza Beautycenter
 • Dorn-behandeling

  Dorn-behandeling

   Zonder verwijzing 

  Door middel van een Dorn-behandeling kan ik iemand van veel klachten afhelpen of helpen om klachten te verminderen. Ik ben Dorn-therapeut met specialisaties nek, schouders, heup en bekken. In de afgelopen jaren heb ik met regelmaat verbaasde cliënten de deur uit zien lopen. Het is zo bijzonder om met zo’n subtiele behandeling zoveel effect te kunnen bereiken.

  De Dorn-methode is een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier een scheefstand in het bekken en de wervelkolom wordt gecorrigeerd. Deze methode is ontwikkeld door Dieter Dorn († 19 januari 2011). Hij kwam erachter dat het begin van rugklachten vaak zit in een beenlengteverschil.

  De Dorn-methode is een pijnvrije en effectieve manier om blokkades in de gewrichten evenals blokkades en scheefstand van wervelkolom en bekken met zachte druk te corrigeren.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Gezondheidspraktijk Elro
 • Partiële (gedeeltelijke) gebitsprothese

   Zonder verwijzing 

  Mist u enkele tanden of kiezen, maar bent u er nog niet aan toe om een volledige gebitsprothese te nemen? Dan is een frameprothese waarschijnlijk de juiste oplossing. Dit wordt ook wel een partiële prothese genoemd: een kunstgebit met een metalen onderstructuur, tandvleeskleurige kunsthars en enkele tanden of kiezen.

  Wat is een frameprothese?

  Een frameprothese vervangt maar één of meerdere kiezen of tanden en wordt bevestigd aan de nog bestaande tanden of kiezen in uw mond. Dat betekent dat de tand of kies waarop de frameprothese moet steunen, deze belasting aan moet kunnen.

  Voordelen van een frameprothese

  • Hij zit stevig vast aan de eigen tanden of kiezen
  • U kunt meer proeven, omdat niet het hele gehemelte bedekt wordt

  In plaats van een metalen onder structuur kunt u ook kiezen voor een kunststof basis. Dit is een goedkopere maar ook minder stevige oplossing voor hetzelfde probleem.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Buurlage Mondprothetiek Oosterwolde
 • Ontspanningsmassage Appelscha

  Ontspanningsmassage Appelscha

   Zonder verwijzing 

  Een ontspanningsmassage is een massage met een kalmerende en rustgevende werking. Je ademhaling wordt dieper, spieren en pezen worden soepeler, de doorbloeding wordt bevorderd en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Stress en allerlei fysieke ongemakken kunnen erdoor verminderen. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen eventueel ondersteunt door ontspannende en rustgevende muziek. Ik raak aan met aandacht zodat je meer bewust bent van je eigen lichaam. Dit moment van rust en aandacht voor je lichaam helpt je je gedachten los te laten en los te komen van de dagelijkse stress. Door ontspanning van je lichaam zorg je tegelijkertijd voor het ontspannen van je geest. Na een massage voel je je vrijer, lichter en opgewekt. Je kunt een deel van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld nek, rug en schouders, Het is ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. 

  Massagepraktijk De Hand van de Smid
 • Bio Pulse therapie Donkerbroek

  Bio Pulse therapie Donkerbroek

   Zonder verwijzing 

  BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting). Biopulse therapie kan perfect gecombineerd worden met een peeling of met microneedling.

  Geschikt voor de behandeling van o.a.:

  • Een vette en glimmende huid
  • Onzuivere huid
  • Hyperpigmentatie
  • Grove poriën
  • Acne
  • Verslapte/verouderde huid

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Kitty's Plaza Beautycenter
 • Shiatsutherapie

  Shiatsutherapie

   Zonder verwijzing 

  Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) is een manier van lichaamstherapie of lichaamsbehandeling die onder andere is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi, en later door zijn zoon Toru Namikoshi. Beiden ontwikkelden hun kennis door "trial-and-error". Op een ontspannen manier en met gebruik van het natuurlijk lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan ook met de handpalm en elleboog gegeven worden. Door de druk die de behandelaar geeft op het lichaam van de ontvanger, beïnvloedt hij de energiestroom in de energetische kanalen in het lichaam; de meridianen. Deze energiestroom wordt Ki genoemd.

  Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash.

  Massagepraktijk Doede van der Bij
 • Dieetadvies

  Dieetadvies

   Zonder verwijzing 

  In de meeste gevallen wordt er voor het eerste consult, de intake, een uur aan tijd gereserveerd. Deze tijd hebben wij nodig om alle gegevens goed in kaart te brengen en om belangrijke informatie te verzamelen die iets verder gaat dan alleen de vraag wat u wel of niet eet.
  Voeding is meer dan alleen maar het consumeren van producten, het heeft alles te maken met het maken van de juiste keuzes, wat uw mogelijkheden zijn bijvoorbeeld qua tijd en financien, maar ook of er spanningen zijn, bepaalde dieetwensen en of u vaak sociale verplichtingen heeft.

  Meestal wordt er aan de hand van de intake en een door u bijgehouden voedingsdagboek een individueel advies gemaakt. Geen individu is gelijk, dus een advies op maat is waar wij naar streven. Hoeveel vervolgconsulten er nodig zijn, hangt af van de reden van uw bezoek, maar hangt ook af van wat wenselijk is. Dit wordt altijd samen met u besproken. Regelmatig is er overleg met collega's, maar ook met verwijzers en andere zorgverleners om optimale kwaliteit te garanderen. U kiest voor kwaliteit, continuïteit en aandacht!

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Dietistenpraktijk Pranger
 • Corona revalidatie

  Corona revalidatie

   Zonder verwijzing 

  Heeft u Corona(covid-19) gehad en bent u opgenomen geweest in het ziekenhuis of dit thuisdoorgemaakt en merkt u dat het herstel achterblijft? Bij Fysio Centrum Vitaal kunt u onder begeleiding van een geschoolde fysiotherapeut revalideren.

  Ex-coronapatiënten ervaren wisselende klachten, welke in de acute fase en soms wel weken tot maanden na de besmetting aanwezig kunnen zijn. Men ervaart klachten zoals; vermoeidheid, kortademigheid, moeite met prikkelverwerking, verlaagde belastbaarheid en ook cognitieve problemen (geheugen, concentratie).

  Uit ervaring blijkt dat iedere patiënt “anders” is/andere klachten ervaart. Wij als fysiotherapeuten van Fysio Centrum Vitaal willen dan ook voor ieder individu een passend revalidatie traject realiseren. De revalidatie is met name gericht op re-activatie en het herwinnen van het vertrouwen van/in het lichaam, waarbij de balans tussen belasting en belastbaarheid van zowel fysiek als mentaal op de voorgrond staan. 

  Komt u zelf in aanmerking of kent u iemand die in aanmerking komt voor revalidatie na Covid-19, neem dan vrijblijvend contact op met Fysio Centrum Vitaal. 

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Fysio Centrum Vitaal
 • Baby Spa Haulerwijk

  Baby Spa Haulerwijk

   Zonder verwijzing 

  Baby Spa ‘De 3 provinciën’ in Haulerwijk is voor baby’s van 4 weken tot 12 maanden oud. Voor een bezoek aan de baby spa is het belangrijk dat de baby minimaal 4 weken oud is, over het geboorte gewicht is gegroeid en het naveltje volledig ingedroogd is. In een veilige en rustgevende ruimte kan de baby genieten en tot rust komen in een speciale Baby Spa bad.

  Het zwemwater is gezuiverd en chloorvrij. Daarnaast is het op lichaamstemperatuur (35-37 graden). De aangename temperatuur van het water en het vrij kunnen bewegen geeft de baby het veilige en vertrouwde gevoel van de tijd in de baarmoeder.

  Baby spa de 3 provinciën verzorgd:

  • Baby spa
  • Babymassage
  • Reflexologie voor baby's en peuters
  • Zwangerschap massage
  • Mama ontspanningsmassage
  • Ontspanningsmassage 

  Als je verzekerd bent bij Nationale Nederlander jij & jonge kinderen wordt de baby spa vergoed tot 150 euro per jaar.

  Baby Spa de 3 Provinciën
 • Steunzolen Oldeberkoop

  Steunzolen Oldeberkoop

   Zonder verwijzing 

  Bij Fijner Lopen kunt u terecht voor steunzolen. Het eerste paar steunzolen kan worden voorgeschreven door een medisch specialist of uw huisarts. U kunt ook zelf besluiten tot aanschaf van steunzolen. Fijner Lopen maakt elke 12- 24 maanden een controleafspraak om te  beoordelen of uw steunzolen nog voldoen aan de eisen.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Voetencentrum Fijner Lopen
 • Jonge mantelzorgers

  Jonge mantelzorgers

   Zonder verwijzing 

  Ben jij jonger dan 25 jaar?
  Voor jonge mantelzorgers:

  Is er bij jou thuis iemand lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Maak je je daarover vaak zorgen? Moet je thuis vaak meehelpen? Of zorg je vaak voor je familielid? Dan ben jij een jonge mantelzorger.
  Heb je behoefte om iemand te spreken over je zorgen? Ons Gebiedsteam luistert, en geeft hulp en advies.

  Ook kan je je kosteloos aanmelden als jonge mantelzorger.
  Jaarlijks wordt de mantelzorgwaardering uitgereikt. Dit kan in de vorm van een presentje zijn of deelname aan een uitje.
  Aanmelden kan hiervoor via het Gebiedsteam. 

  Wil je direct iemand van ons team spreken? Dat kan:

  • Telefoon: (0516) 820 100 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur)
  • E-mail: gbt@ooststellingwerf.nl

  We hebben inloopspreekuren op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur op het gemeentehuis, 't Oost 11, 8431 LE Oosterwolde. 

  Gebiedsteam
 • Ontspanningsmassage voor vrouwen

  Ontspanningsmassage voor vrouwen

   Zonder verwijzing 

  Heb je behoefte om te diep te ontspannen en bij jezelf te komen. Wil je tijd voor persoonlijke aandacht en loslaten zonder tijdsdruk. Dan is een wellness of massagebehandeling precies wat je nodig hebt.

  Lichtfontein massages brengen rust en halen je uit je hoofd en in je lichaam. Massage zorgt dat je weer bij je gevoel komt. Je voelt een nieuwe openheid om de taal van je lichaam te verstaan. Je geest wordt helder als een stille vijver krijgt zo ruimte voor nieuwe inzichten. De massages worden op de persoon afgestemd, aan de hand van klachten of wensen, net als de aromatische massageolie die de behandeling versterkt en ondersteunt.

  Er kan gekozen worden uit een ontspanningsmassage of Chakra massage. Chakra’s zijn energiecentra, die alle levensprocessen aansturen. Chakramassages hebben een helende werking op het functioneren van de energiecentra en werken in op de diepste lagen. De Lichtfontein gezichtsmassages worden op de persoon afgestemd.
  We werken met de natuurlijke oliën van Chi.

  Vanwege de hygiëne dient er vóór een massage thuis te worden gedouched.

  De massages zijn alleen op afspraak en kijk voor de prijzen op de website.

  Lichtfontein