Scouting Oosterwolde
Scouting de Biezenhutters
 Zonder verwijzing 
Locatie
Oosterwolde FR

Scouting de Biezenhutters

Scouting is in Nederland de grootste jeugd- en jongerenorganisatie. Scouting biedt een leuke en spannende vrijetijdsbesteding en voor ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en uitdagende activiteiten voor jongeren.

Bedrijfsprofiel

Scouting Oosterwolde

Uitgebreide omschrijving

Scouting staat open voor iedereen, of je nu jong of oud bent. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij onze Scoutinggroep. Bij Scouting wordt gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen die speltakken worden genoemd. De jongste speltakken spelen hun spel in een thema. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie en stimuleert de ontwikkeling van het kind.

Wat is Scouting nu precies? Deze vraag wordt vaak gesteld en is niet zomaar te beantwoorden. Scouting biedt namelijk ontzettend veel verschillende activiteiten. Precies die activiteiten waar de verschillende leeftijdsgroepen plezier in hebben, interesse voor tonen en graag willen doen. Alles draait om uitdaging en plezier. Scouts spelen op een verantwoorde manier en in een veilige omgeving. Om kwaliteit in het spel te brengen, zijn de activiteiten gebaseerd op de spelvisie van Scouting. Deze spelvisie gaat uit van de groei en ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten.

Kijk voor meer informatie op de website.

Laatst bijgewerkt: 10-01-2023

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Soorten hulp Sociale contacten en Vrije tijd, bewegen en leefstijl
Vestigingen  Scouting de Biezenhutters Ter Borghlaan 2, 8431LZ Oosterwolde FR
Leeftijd Jeugd (13 tot en met 17 jaar), Jeugd (18 tot en met 26 jaar), Jeugd (5 tot en met 12 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Werkgebieden Oosterwolde
Specialismes Bewegen en (denk)sport en Hobby en leefstijl
Wachtlijst in weken 0
Locatie ondersteuning
Aangeboden op

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Oosterwolde FR 
 Hoofdvestiging
Scouting de Biezenhutters
Ter Borghlaan 2, 8431LZ Oosterwolde FR
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: