Bekijk 135 diensten

 • Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland

  Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland

   Zonder verwijzing 

  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Voor die kinderen betalen wij de benodigde contributie en lesgelden en eventuele kleding en attributen.

  Zijn er meerdere kinderen in uw gezin die iets willen doen? Geen probleem! Aanvragen kunnen door zowel ouders als intermediairs (bijvoorbeeld gebiedsteammedewerker, buurtsportcoach, leerkracht, huisarts, schuldhulpverlener, enz.) gedaan worden via de website.

  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur
 • Muziekvereniging Oldeberkoop

  Muziekvereniging Oldeberkoop

   Zonder verwijzing 

  Stichting Muziek op Stapel, Stapel op Muziek organiseert regelmatig kwalitatief hoogwaardige klassieke concerten in de sfeervolle middeleeuwse Bonifatiuskerk in Oldeberkoop.

  De Bonifatiuskerk heeft een uitstekende akoestiek. Tijdens de concerten is de kerk sfeervol verlicht, liggen er comfortabele kussens op de banken en staat, als het nodig is, de verwarming aan. In de pauze wordt een gratis drankje geschonken. De sfeer is gemoedelijk.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Stichting Muziek op Stapel
 • Theaterlessen Oosterwolde

  Theaterlessen Oosterwolde

   Zonder verwijzing 

  Ook geeft Kunst en Coo theaterlessen! Kom jij ook een keer meedoen?

  Kijk voor meer informatie over de theaterlessen op de website.

  Kunst & COO
 • Toneelvereniging Oldeberberkoop

  Toneelvereniging Oldeberberkoop

   Zonder verwijzing 

  Plezier, uitdaging, het neerzetten van kwalitatief goede voorstellingen en mensen laten genieten, dat is het motto van de vereniging.

  ‘De Hoek’ staat bekend om haar brede speelrepertoire. Niet alleen de, voor succes garant staande, kluchten worden voor het voetlicht gebracht, ook tragikomedies en toneelstukken waarin taboes aan de orde komen worden niet geschuwd.                          

  Onze jaarlijkse wintervoorstelling (omstreeks februari/maart) is verspreid over twee weekenden. De Hoek brengt tevens elk jaar eenakters ten tonele. Ook jeugdige spelers komen hierdoor aan bod. 

  Meedoen? Altijd al willen toneelspelen bij een gezellige club? Liever niet op het toneel staan, maar wel achter de schermen willen helpen? Meld je dan aan via het contactformulier op deze website of via de mail. Het is mogelijk om onze vereniging te boeken voor het spelen van stukken op uw locatie.

  Tessa van Hoof - Voorzitter (t-vanhoof@hotmail.com)

  Toneelvereniging Hoek van Zevenwouden
 • Vrijwilligerswerk Oldeberkoop

  Vrijwilligerswerk Oldeberkoop

   Zonder verwijzing 

  Stichting Wel-Zijn op dorpse schaal is een stichting die zich bezig houdt met vrijwilligerswerk en het organiseren voor activiteiten van de bewoners van Oldeberkoop. Hierbij moet je denken aan sportactiviteiten, activiteiten voor de kinderen, inzamelingsacties en noem het allemaal maar op.

  Lijk het jouw leuk om mee te helpen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze facebook-pagina of website!

  Stichting Wel-Zijn op dorpse schaal
 • Activiteitenvereniging Oosterwolde

  Activiteitenvereniging Oosterwolde

   Zonder verwijzing 

  Stichting de Kortsluiting biedt een groot aanbod aan activiteiten. Ook heeft de Kortsluiting veel samenwerkingsverbanden waardoor er activiteiten voor jong en oud kunnen worden georganiseerd.

  Stichting de Kortsluiting levert haar bijdrage op de volgende gebieden:

  • Inspireren.
  • Enthousiasmeren voor kunst-, cultuur- en muziek.
  • Veelal vrij toegankelijke evenementen en/of festivals organiseren.
  • Samenwerking met andere organisaties daar waar mogelijk.
  • Kansen bieden voor lokale en regionale acts.
  • Zichtbaar zijn als gemeente op provinciaal en landelijk vlak door middel van het faciliteren van bijvoorbeeld belangrijke muzikale wedstrijden voor lokale talenten en het activeren hiervan.
  • Ontspanning en vertier voor elke leeftijdscategorie.
  • Behartigen van de wensen van de inwoners.
  • Warm nest voor haar vrijwilligers.
  • Vrijwilligers kansen en inzichten geven om dingen te leren en ze te laten doorgroeien binnen hun vaardigheden

  Kijk voor de evenementen op de website.

  Stichting de Kortsluiting
 • Bridgeclub Oosterwolde

  Bridgeclub Oosterwolde

   Zonder verwijzing 

  Iedereen kan komen bridgen. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

  Wij bridgen iedere dinsdagavond van 19: 30 uur  tot 23:00 uur. 

  Kijk voor meer informatie op de website http://17008.bridge.nl 

   

  Bridgeclub Oosterwolde
 • De Zonnebloem afdeling Haulerwijk, Donkerbroek, Haule en Waskemeer

  De Zonnebloem afdeling Haulerwijk, Donkerbroek, Haule en Waskemeer

   Zonder verwijzing 

  Bij de Zonnebloem afdeling Haulerwijk, Donkerbroek, Haule en Waskemeer draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor onze afdeling. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

  Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten.

  Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  De Zonnebloem
 • Alzheimer Café

  Alzheimer Café

   Zonder verwijzing 

  Alzheimer Café Ooststellingwerf is het trefpunt voor mensen met dementie, hun partners en familie. Andere belangstellenden zijn ook van harte welkom!

  Elke 2e woensdag van de maand met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus. Inloop vanaf 19.00 uur. Het 1e kopje koffie is gratis. Kijk voor de laatste updates op onze onze facebookpagina.

  Alzheimer Cafe Ooststellingwerf
 • Seniorenvereniging Ooststellingwerf

  Seniorenvereniging Ooststellingwerf

   Zonder verwijzing 

  Het OSO bestuur organiseert jaarlijks voor alle leden een aantal gezamenlijke bijeenkomsten. Daarnaast zorgen de activiteitencommissies in Appelscha, Haulerwijk, Makkinga en Oosterwolde voor een programma met activiteiten in het eigen dorp.

  Het OSO lidmaatschap bedraagt € 20,– per jaar per persoon.

  De Onafhankelijke Seniorenvereniging Ooststellingwerf zet zich in voor de belangen van de senioren in onze gemeente Ooststellingwerf. Als gesprekspartner van de gemeente en organisaties die werkzaam zijn op het gebied van seniorenbeleid vraagt zij aandacht voor zaken die van groot belang zijn voor senioren.

  De activiteitencommissies in Appelscha, Haulerwijk en Oosterwolde zorgen maandelijks voor bijeenkomsten op het gebied van informatie en ontspanning.
  Ontmoeting en gezelligheid zijn hierbij belangrijk.

  Wilt u meer weten kijk dan verder op deze website of neem contact op met ons.

  • Appelscha: Wessel Oosterhof, 0516-431153, weshar6@hetnel.nl
  • Haulerwijk: Karst en Bregtje Sikkens, 0516-421990, ka.sikkens@home.nl
  • Oosterwolde: René Schulkes, 0516-512382, r.schulkes@kpnplanet.nl
  De Onafhankelijk Seniorenvereniging Ooststellingwerf (OSO)
 • Ignited teens Oosterwolde

  Ignited teens Oosterwolde

   Zonder verwijzing 

  Als tieners van de Levensbron Oosterwolde doen wij mee met Ignited Teens in Zevenhuizen!

  De tienergroep komt iedere week samen bij Ignited Teens, de tienergroep van de Evangelische gemeente 'de Levensbron' in Zevenhuizen.

  Ignited betekend letterlijk ontbrand zijn. Het spreekt van ergens enthousiast over zijn. Deze tienergroep draagt deze naam omdat zij niet zomaar een groep wil zijn.  

  Wanneer Ignited Teens bij elkaar komt worden er, naast sport en spel, op een creatieve wijze allerlei onderwerpen met elkaar besproken. 

  In de gesprekken wordt er gekeken naar wat er over dat onderwerp in de Bijbel staat en hoe je dat in je eigen leven kunt gebruiken. Hierdoor ontdek je steeds meer wie God is wat Zijn plan is met jouw leven.  

  Kortom, zoek je een groep waar je God en andere tieners beter kunt leren kennen, dan is Ignited Teens the group to be part of.  

  Ignited Teens komt iedere vrijdagavond samen, van 19.30- 21.30 uur in de Ignited Teens ruimte aan de Oudestreek 11 in Zevenhuizen. De leeftijd is vanaf 12 t/m 16 jaar.

  Wil je meedoen en/of meerijden naar Zevenhuizen? Of heb je gewoon een vraag over 'Ignited Teens'? Neem dan even contact op via ignitedteens@eg-oosterwolde.nl

  Evangelische gemeente de Levensbron Oosterwolde
 • Home-Start

  Home-Start

   Zonder verwijzing 

  Home-Start geeft een steuntje in de rug bij het opvoeden van kinderen. Ouders krijgen hun gezin weer op de rit. De vrijwilligers hebben zelf ervaring met opvoeden. Ze vertellen dat het vrijwilligerswerk zinvol is en voldoening geeft.

  Heb je een jong gezin, dan maak je veel voor het eerst mee. Kinderen opvoeden is al spannend genoeg zonder dat er sprake is van ziekte en overbelasting. Of zorgen om de kinderen, partner, werk of geld. Een luisterend oor of helpende hand is dan heel fijn.

  Kijk voor meer informatie over Home-Start op: www.home-start.nl  

  Contact

  Coordinator, Margriet Verloop:

  Humanitas de Stellingwerven
 • Appelstap wandeltocht

  Appelstap wandeltocht

   Zonder verwijzing 

  Appelstap is een initiatief van de Lions Club Ooststellingwerf. Met deze wandeltocht sponsoren we samen de gekozen goede doelen van dat jaar. Met 4 verschillende wandelafstanden is er voor iedereen een passend aanbod. Onderweg kunt u genieten van het entertainment en de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold. 

  Jaarlijks organiseren we op de 2e zaterdag van september de Appelstap. Een bijzondere wandelbelevingstocht door het Drents-Friese Wold. De gehele opbrengst van alle inschrijvingen gaat naar het goede doel

  Wandelen in het Drents-Friese Wold is nooit meer hetzelfde na Appelstap. Dit is geen normale wandeltocht maar een unieke belevenis. Start in de namiddag in het licht en eindig in de schemer. Laat u onderweg verrassen door muziek, licht, vuur en theater. Ontdek plekjes die u nog nooit gezien heeft en verken de prachtige omgeving.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  Lions Club Ooststellingwerf
 • Muziekvereniging Makkinga

  Muziekvereniging Makkinga

   Zonder verwijzing 

  Muziekvereniging Crescendo verwelkomt graag nieuwe leden. Jong en oud! Uiteraard kunnen wij ieder instrument voor fanfare gebruiken! Muzikanten die actief lid willen worden bij Crescendo betalen €20,- per maand aan contributie. Jeugdleden tot 16 jaar betalen €12,50 per maand. U krijgt van ons gratis een instrument in bruikleen.

  Kom gerust eens langs op een vrijdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur in het dorpshuis van Makkinga.

  Kijk voor meer informatie op onze Uutgoan-pagina.

  Muziekvereniging Crescendo
 • Hengelsportvereniging Oldeberkoop

  Hengelsportvereniging Oldeberkoop

   Zonder verwijzing 

  Hengelsportvereniging de Rietvoorn organiseert initiatieven op het gebied van hengelsport in en rond Oldeberkoop.

  Waaronder ook wedstrijden.

  Kijk voor meer informatie op de website.

  HSV De Rietvoorn