Wegman massage
Wegman massage
 Zonder verwijzing 
Locatie Haulerwijk

Laweijstraat 20, 8433KG Haulerwijk

  06-45368338
  Bereikbaar: werkdagen

Wegman massage

Uitgebreide omschrijving

We hebben er allemaal wel eens last van: stress, continu moeten presteren en weinig rust. Tegenwoordig wordt er veel van ons gevraagd in deze maatschappij vol drukte en hectiek. Hoe heerlijk is het om even lekker te ontspannen en te relaxen? Bij Wegman Massage kunt u terecht voor een welverdiende ontspanningsmassage of sportmassage. Ik zorg ervoor dat u weer met een ontspannen gevoel de salon verlaat. Ik vertel u graag meer over mijzelf en mijn salon.

In mijn werk als masseur vind ik betrouwbaarheid en goede service belangrijk. Als u een behandeling boekt, bespreek ik altijd samen met u hoe de behandeling er uit komt te zien. U bepaalt zelf welke lichaamsdelen u wilt laten behandelen, of het een harde of zachte massage moet zijn en hoe lang de behandeling moet duren. Ik werk altijd op afspraak, zodat ik echt de tijd voor u kan nemen. Naast het geven van massages in mijn eigen salon, zijn massages bij u thuis geen probleem. Hiervoor beschik ik over een opklapbare en professionele massagetafel.

Alle behandelingen voer ik uit volgens de geldende hygiënemaatregelen en uiteraard beschik ik over de benodigde certificaten. Zo bent u verzekerd van een professioneel uitgevoerde massage.

Laatst bijgewerkt: 22-02-2023

Specificaties

KvK 84618221
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0645368338
Website https://www.wegman-massage.nl/ 
Aantal werknemers
Soorten hulp Lichamelijke gezondheid, Persoonlijke verzorging en Vrije tijd, bewegen en leefstijl
Leeftijd Jeugd (13 tot en met 17 jaar), Jeugd (18 tot en met 26 jaar), Jeugd (5 tot en met 12 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Zorgsoorten
Werkgebieden Haulerwijk
Specialismes
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Haulerwijk 
 Hoofdvestiging
Wegman massage
Laweijstraat 20, 8433KG Haulerwijk
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: